Γ. Δροσίνη 16 Κηφισιά, 14562 

 215 5518963  - 695 544 5977
 
Ανανέωση με αυξυντικούς παράγοντες

Τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε νέα τεχνική αναζωογόνησης του δέρματος. Πρόκειται για την τεχνική της αυτόλογης αναζωογόνησης των Ιστών που βασίζεται στην αξιοποίηση των αιμοπεταλίων και των λευκών αιμοσφαιρίων του ίδιου του ασθενούς.

Λιφτινγκ

Τι είναι το Lifting (Λίφτινγκ):  

Λίφτινγκ ή Ρυτιδοπλαστική είναι η χειρουργική διόρθωση της χαλάρωσης του δέρματος και των υποδόριων ιστών του προσώπου και του τραχήλου, με στόχο τη διάτασή τους και την απόσβεση των ρυτίδων και των άλλων σημείων του γηρασμού. Η ρυτιδοπλαστική ονομάζεται και ρυτιδεκτομή, lifting ή πλαστική του προσώπου.

Με την ρυτιδοπλαστική επιτυγχάνεται:

Μεσοθεραπεία

Τι είναι η μεσοθεραπεία:

Μεσοθεραπεία είναι ή πολλαπλή έγχυση μικρών ποσοτήτων φαρμακευτικών ουσιών σε ορισμένα σημεία του σώματος με μικρές ενέσεις στο μεσαίο στρώμα του δέρματος δηλαδή στο χόριο. Συνήθως χρησιμοποιούνται ουσίες όπως ισοπροτερενόλη, αμινοφυλίνη, καρνιτίνη, αργυνίνη, κολλαγενάση, προκαίνη, πεντοξυφυλλίνηυαλουρονιδάση, Φωσφατιδιλχολίνη και διάφορες βιταμίνες.

Βλεφαροπλαστική

Τι είναι η βλεφαροπλαστική:

Βλεφαροπλαστική είναι η χειρουργική αφαίρεση της περίσσειας του χαλαρωμένου δέρματος των βλεφάρων και του ενδοκογχικού λίπους. Η βλεφαροπλαστική επαναφέρει την όψη του προσώπου σε προγενέστερη ηλικία. Εξαλείφει την έκφραση θλίψης και κούρασης, βελτιώνει τους μαύρους κύκλους των ματιών και διευκολύνει την όραση, που στις βαριές περιπτώσεις, παρεμποδίζεται.

Με την βλεφαροπλαστική επιτυγχάνονται:

Υαλουρολογικό Οξύ

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ:

Ανήκει στην κατηγορία των fillers, δηλαδή ουσία που «γεμίζει» ριτίδες ή αύλακες του προσώπου, όπως η έντονη ρινοπαρειακή αύλακα. Το υαλουρονικό οξύ είναι μια γλυκοζαμινογλυκάνη που αποτελεί βασικό συστατικό του συνδετικού ιστού και του δέρματος των ζώντων οργανισμών. Η εξαιρετική του βιοσυμβατότητα επιτρέπει τη χρήση του για κοσμητικούς λόγους.

δερμοαπόξεση

Τι είναι η δερμοαπόξεση:

Δερμοαπόξεση είναι η αφαίρεση των επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος, με τη βοήθεια ειδικών τροχίσκων που περιστρέφονται από κατάλληλη ηλεκτρική συσκευή ή με τη βοήθεια δερμοτόμων, εργαλείων που αφαιρούν λεπτό στρώμα δέρματος.

Αλαντοτοξίνη

Τι είναι η Αλαντοξίνη:

Πρόκειται για χημική ουσία, νευροτοξίνη, που παράγεται από ένα αναερόβιο μικροοργανισμό το clostridium botulinum. Έχει τη δυνατότητα, ενιέμενο μέσα στους μύες να μπλοκάρει τις νευρομυϊκές συνάψεις και να προκαλεί προσωρινή πάρεση. Το 1982 ανακαλύφθηκε τυχαία, η ευνοϊκή δράση της Αλαντοξίνης στις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου.

χημικά peeling

Τι είναι το χημικό Peeling (Πίλινγκ):

Χημικό πήλινγκ είναι η αφαίρεση μιας επιφανειακής στοιβάδας του δέρματος, με τη βοήθεια χημικής ουσίας, με στόχο την απομάκρυνση των ουλών και των σημείων του γηρασμού και την ανανέωση της επιδερμίδας.

Νήματα

Τι είναι τα νήματα:

Πρόκειται για τεχνική ανανέωσης του προσώπου που βασίζεται στην ανάρτηση του δέρματος του προσώπου με ειδικά ακανθωτά ράμματα. Τα ράμματα κατασκευάζονται από καθαρό πολυπροπυλένιο, υλικό που χρησιμοποιείται πολλά χρόνια στην ιατρική. Είναι ακανθωτά έτσι ώστε, όταν τοποθετηθούν κάτω από το δέρμα, να το συγκρατούν σαν άγκιστρα, σε υψηλότερο σημείο.

Συχνές ερωτήσεις

 • Διενεργούνται όλες οι εξετάσεις ΩΡΛ στο ιατρείο σας;

  Ναι, εκτός από πολύ εξειδικευμένες εξετάσεις ιλίγγου που γίνονται σε ειδικά κέντρα
 • Διενεργείτε συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ;

  Ναι. Τα φάρμακα και οι εξετάσεις σας μπορούν να συνταγογραφηθούν
 • Κάνετε ακοόγραμμα, τυμπανόγραμμα και ενδοσκοπίσεις;

  Ναι. Στο ιατρείο διενεργούνται και οι τρεις αυτές εξετάσεις
 • Εξετάζετε και παιδιά;

   Ναι, από την ηλικία των 6 και πάνω.  

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας εδώ για να ενημερώνεστε για τον χώρο της Ρινοπλαστικής & της Ωτορινολαρυγγολογίας

©2019 Δρ. Δημήτριος Κοτζαμπασάκης - 2019. All Rights Reserved. Designed by pageUp.gr

EasyCookieInfo

Menu