Η Ομάδα Μας

Image

Δρ Δημήτρης Κοτζαμπασάκης Ωτορινολαρυγγολόγος Ιατρικού Αθηνών

Ο Δρ Δημήτρης Κοτζαμπασάκης είναι ειδικευμένος Ωτορινολαρυγγολόγος παιδιών και ενηλίκων. Χειρουργεί τους ασθενείς του στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, όπου έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό επεμβάσεων με επιτυχία. Διαθέτει ιδιαίτερη εξειδίκευση στην λειτουργική ρινοπλαστική και στην πλαστική χειρουργική του προσώπου. Συγγραφέας επιστημονικών συγγραμμάτων και δημοσιεύσεων σε καταξιωμένα, διεθνούς φήμης ιατρικά περιοδικά όπως το Laryngoscope, το Plastic and Reconstructive Surgery και το Aesthetic Plastic Surgery. Πιστεύει ότι η ποιότητα ζωής του ανθρώπου εξαρτάται από την αρμονία και την ισορροπία μεταξύ της υγείας, του ψυχισμού του και των κοινωνικών του επαφών και ότι η ιατρική είναι η επιστήμη που ποικιλοτρόπως συμβάλει σε αυτήν ακριβώς την αρμονία των χαρακτηριστικών της ποιότητας ζωής. Στόχος του η ικανοποίηση των συνθηκών αυτών με στοχευμένες, εξατομικευμένες ιατρικές παρεμβάσεις.

Δρ Στέλιος Κοτζαμπασάκης Πλαστικός Χειρουργός Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής Ιατρικού Αθηνών

Ο Δρ Σ. Κοτζαμπασάκης, με πολυετή εμπειρία σε δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι ειδικευμένος τόσο στις αισθητικές όσο και στις επανορθωτικές πλαστικές, χειρουργικές επεμβάσεις. Από το 2008 είναι διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ. Συγγραφέας πολλών ιατρικών βιβλίων και πρωτότυπων δημοσιεύσεων στον διεθνή ιατρικό τύπο έχει πραγματοποιήσει, με επιτυχία, πάνω από 20.000 χειρουργικές επεμβάσεις. Στη διάρκεια της θητείας του, σε δημόσια νοσοκομεία, εκπαίδευσε πολλούς νέους πλαστικούς χειρουργούς. Λάτρης της ψυχικής και σωματικής ομορφιάς, έχει αφιερωθεί στην καταπολέμηση της δυσμορφίας και του γηρασμού με όπλα την εμπειρία, την διαρκή ενημέρωση και τις πιο σύγχρονες επιστημονικές και τεχνολογικές ανακαλύψεις.

Image
Image

Μπακούρου Χρύσα - Γραμματέας

Είναι απόφοιτος του ΕΚΠΑ, με μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση και διαχείριση του ιατρείου.

«Η ποιότητα ζωής του ανθρώπου εξαρτάται από την αρμονία και ισορροπία μεταξύ της υγείας του, του ψυχισμού του και των κοινωνικών του επαφών. Η ιατρική πλέον, είναι η επιστήμη που ποικιλοτρόπως συμβάλει σε αυτήν ακριβώς την αρμονία των χαρακτηριστικών της ποιότητας ζωής. Μέσα από μια σειρά στοχευμένων και προσεκτικών παρεμβάσεων , τόσο αισθητικών όσο και λειτουργικών , επιτυγχάνεται ένα άριστο αποτέλεσμα που ικανοποιεί και τις τρεις αυτές συνθήκες»

Γρήγορη Επικοινωνία

Ιατρεία

Κηφισιά
Γ. Δροσίνη 16
215 5518963
Δευτ.-Τετ.-Παρ. 17:00 - 21:00


Κρυονέρι
Λ. Κρυονερίου 56
216 0004029
Τρ.- Πεμ. 17:00 - 21:00
Παρ. 10:00 - 13:00

Ακολουθήστε μας στα Social