Ωτολογία

Ωτολογικές παθήσεις – ακοή - ίλιγγος

Ο Δρ Κοτζαμπασάκης διενεργεί, στο ιατρείο του, πλήρη κλινικό και εργαστηριακό διαγνωστικό έλεγχο –με εξειδικευμένες συσκευές τελευταίας τεχνολογίας – σε όλες τις ωτολογικές παθήσεις στις οποίες περιλαμβάνονται:

  • Ωτίτιδα
  • Βαρηκοΐα: έλεγχος ακοής με Ακοογράφημα και Τυμπανογράφημα
  • Εμβοές - Έλεγχος και διαχείριση εμβοών (βουιτό)
  • Αιφνίδια βαρηκοΐα
  • Καθαρισμός( ώτων)
  • Ίλιγγος-Ζάλη
  • Ενδοτυμπανικές εγχύσεις κορτιζόνης

Νεογνική βαρηκοΐα

Η νεογνική βαρηκοΐα ορίζεται ως η πρώιμη έκπτωση της ακοής σε νεογέννητα και βρέφη που μπορεί να οφείλεται σε πληθώρα ωτολογικών παθήσεων. Ο Dr Κοτζαμπασάκης διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διερεύνηση της βαρηκοΐας των νεογνών καθώς συμμετέχει από το 2013 στο εθνικό πρόγραμμα ανίχνευσης βαρηκοΐας νεογνών του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ διετέλεσε επιστημονικά υπεύθυνος του αντίστοιχου προγράμματος στο Κωνσταντόπουλειο νοσοκομείο. Στο διάστημα 2013-2018 εξέτασε περισσότερα από 2600 νεογέννητα εκ των οποίων 4 διαγνώστηκαν με νεογνική βαρηκοΐα που αντιμετωπίστηκε σε εξειδικευμένα ωτολογικά κέντρα νεογνών( αναλογία 1/1000 νεογέννητα).

Χρόνια μέση ωτίτιδα

Η χρόνια μέση ωτίτιδα είναι μια ομάδα παθήσεων που προκαλούν μόνιμες βλάβες στο ακουστικό σύστημα και χρειάζονται ειδική αντιμετώπιση. Οι κυριότερες παθήσεις είναι η διάτρηση του τυμπάνου , η ατελεκτασία του ωτός και το χολοστεάτωμα.

διάτρηση τυμπάνου
Ατελεκτασία
Χολοστεάνομα

Στο ιατρείο του, ο Dr Κοτζαμπασάκης, διενεργεί πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο για αυτές τις παθήσεις και τις αντιμετωπίζει με τα πιο σύγχρονα φαρμακευτικά ή χειρουργικά μέσα.

«Η ποιότητα ζωής του ανθρώπου εξαρτάται από την αρμονία και ισορροπία μεταξύ της υγείας του, του ψυχισμού του και των κοινωνικών του επαφών. Η ιατρική πλέον, είναι η επιστήμη που ποικιλοτρόπως συμβάλει σε αυτήν ακριβώς την αρμονία των χαρακτηριστικών της ποιότητας ζωής. Μέσα από μια σειρά στοχευμένων και προσεκτικών παρεμβάσεων , τόσο αισθητικών όσο και λειτουργικών , επιτυγχάνεται ένα άριστο αποτέλεσμα που ικανοποιεί και τις τρεις αυτές συνθήκες»

Γρήγορη Επικοινωνία

Ιατρεία

Κηφισιά
Γ. Δροσίνη 16
215 5518963
Δευτ.-Τετ.-Παρ. 17:00 - 21:00


Κρυονέρι
Λ. Κρυονερίου 56
216 0004029
Τρ.- Πεμ. 17:00 - 21:00
Παρ. 10:00 - 13:00

Ακολουθήστε μας στα Social